Over ons

Oli Prik

Het merk Oli Prik is opgericht in Kopenhagen, Denemarken in 1993. Kenmerkend is het proeven van hoogwaardige kleding met een tijdloos Scandinavisch design met elegante details.

Onze unieke doop kousen collecties voor jongens en meisjes zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne doop-, doop- of doopceremonieën.

Je kunt altijd een brede selectie van onze doop kleren vinden in onze online winkel, die allemaal op voorraad zijn en eenvoudig online kunnen worden besteld en via deze online winkel kunnen worden betaald. We accepteren alle gangbare creditcards met een beveiligd betalingssysteem.

De levering is een pakket van €9 per bestelling. Uw pakket wordt binnen 1-2 dagen na uw bestelling uit Denemarken verzonden.

Voltooi de perfecte doop look van je kleine meisje of babyjongen met onze bijpassende doop accessoires, zoals doop schoenen, strik op een lint, doopsel van pels en prachtige opslag en behoud van de doopjurk, we raden onze tas met kleding en bijpassende hangers aan.

We zijn er trots op om een ​​brede selectie prachtige doop kleren en accessoires te bieden aan de meest aantrekkelijke prijzen.

Ongeacht het type doop evenement dat u van plan bent, wij geloven dat u hier precies de juiste doop kleding en -accessoires zult vinden.

Contacteer ons als u vragen hebt.

Margrét Hallsdóttir
Oprichter en ontwerper

Adres

Oli Prik Copenhagen

S. Schandorphs Vej 16B

DK-2800 Lyngby

Denemarken

support@oliprik.com

Oli Prik Copenhagen